Krēmi pēdām – FrezyDerm, Oriflame

Mana pieeja pēdu kopšanai pēdējā gadā ir maksimāla vienkārša – ideālam ādas stāvoklim vajadzīgi tikai divi krēmi. Viens, kas paredzēts sausai, sasprēgājušai ādai, parasti ar lielu urea procentu, un otrs- vienkāršs un efektīvs ikdienas lietošanai. Un tas arī viss! Ja abi produkti būs labi un precīzi izvēlēti, nevajadzēs ne rīves, ne īpašus skrubjus vai līdzekļus vecās ādas noņemšanai. Parādīšu divus krēmus, kuri lieliski darbojas pēc šādas shēmas, atstājot pēdiņas gludas un mīkstas.

foot_cream_frezyderm_oriflame

FrezyDerm Restrcturing Foot Cream ir lielisks ikdienas krēms pēdu kopšanai. Ja āda nav izteikti problemātiska, tad ar šo ari pietiks, jo krēms lieliski mīkstina, pabaro un mitrina. Tas ir vidēji biezs, krēmīgs (man nepatīk šķidri kāju krēmi), ātri iesūcas ādā, tiek galā arī nelieliem sabiezējumiem. Smarža svaiga, patīkama, man atgādina svaigi pļautu zāli. Sastāvā alveja, šī sviests, skvalāns, lanolīns, hialuronskābe un dažādas eļļas. Šo krēmu lieku vienā rindā ar maniem mīļākajiem ikdienas kāju krēmiem no Scholl un Gehwol. FrezyDerm produkti nopērkami Homeopātiskajā aptiekā.

Intensīvu pēdu kopšanu šoreiz pārstāv Oriflame Feet Up Foot Cream With 10% Urea. Tas ir intensīvs kopšanas produkts ar lielu urea procentu. Šāds sastāvs nozīmē tikai vienu – ja jums ir izteikti sausa āda ar noslieci uz sabiezējumu veidošanos, jums to vajag· Es šo krēmu lietoju 1-2 reizes nedēļā pamīšus ar ikdienas krēmiem un ar to arī man parasti pietiek, lai uzturētu ādu lieliskā stāvoklī. Arī Oriflame krēms ir vidēji biezs, labi klājas, smarža viegla un patīkama, diezgan ātri iesūcas ādā, padarot to mīkstu un gludu. Sastāvā no atpazīstamām lietām atradu arī glicerīnu, kakao sviestu, pantenolu. Par līdzīgu intensīvu krēmu var palasīt šeit.

Kādi ir jūsu iecienītākie produkti skaistām pēdiņām?

5 thoughts on “Krēmi pēdām – FrezyDerm, Oriflame

  1. Man šobrīd lietošanā šis pats Oriflame pēdu krēms – arī ļoti patīk, jo lieliski mīkstina ādu. Bet, ikdienā izmantoju Scholl putas, kas man jau “iet” veselu mūžību 🙂

    • Jā, pat ļoti. Pirmajā brīdī liekas, ka tās tādas vieglas putiņas, bet kad notiek iemasēšanas process putas transformējas diezgan bieza un barojoša krēma konsistencē. Man ļoti patīk.

Komentēt

WordPress.com blogs.