Institut Esthederm Hydra System Aqua Diffusion Care – atsauksme

Vasarā, it īpaši karstākajās dienās, es nelietoju ne ķermeņa, ne kāju, ne roku krēmus. Sejas āda gan novārtā atstāta netiek – attīrīšana, mitrināšana aktuāla jebkurā sezonā. Pēdējā mēneša favorīts vakara ādas kopšanai ir Institut Esthederm Hydra System Aqua Diffusion Care*.

institut_esthederm_hydra_system

Institut Esthederm ādas kopšanas līdzekļu pamatmisija ir līdzsvarot ādu un iemācīt tai darboties vajadzīgajā virzienā pašai. Aqua Diffusion pēc ražotāja informācijas uzlabo ādas dabisko mitrināšanas procesu un palīdz tai panākt ideālu ūdens līdzsvaru. Tā kā manai ādai ir izteikta tendence pie pirmās iespējas pāriet uz atūdeņotu stāvokli, manā arsenālā vienmēr bagātīgi mitrinoši produkti.

Institut Esthederm Hydra System Aqua Diffusion Care ir interesantas tekstūras krēms – bagātīgs, krēmīgs, bet lieliski uzklājas ar tādu kā slidīguma efektu. Pie tam krēms nav klasiski trekns, seja pat pēc bagātīgas kārtas nebūs taukaina, krēms iesūcas ādā pietiekami ātri. Krēmam ir ļoti maigs, gandrīz netverams aromāts, ērts, masīvs iepakojums. Neskatoties uz bagātīgo tekstūru, šis krēms manā gadījumā neaizsprostoja poras. Šis krēms ir uz glicerīna bāzes, sastāvā arī skvalāns, šī sviests, vitamīni.

Efekts no šī krēma man patīk, dēļ bagātīgās tekstūras vasarā to lietoju pa nakti, lai gan tas ir universāls krēms, kuru var lietot arī kā dienas krēmu. Mitrināšana krēmam ir  labā līmenī, saglabājas arī dienas laikā, kad lietoju kaut ko pavisam vieglu ar SPF. Kopumā lielisks krēms, kas patiks normālas/ sausas ādas īpašniekiem intensīvai ādas mitrināšanai.

* paldies zīmola pārstāvjiem par testēšanai piedāvāto produktu

p.s. ja vēl nezināji – bloga ikdienas piedzīvojumiem nu vari sekot arī Instagram

7 thoughts on “Institut Esthederm Hydra System Aqua Diffusion Care – atsauksme

  1. Salasījos tik labas atsauksmes, ka gribēju pats pamēģināt. Francijā partiski nekur nav, nosūtīja mani uz Parīzi. Ja būtu iecienīts, būtu jebkurā farmācijā. Bet izskatās, ka stipri pārvērta manta un pārāk labs un apmaksāts mārketings.

Komentēt

WordPress.com blogs.