Madara Time Miracle Serum – atsauksme

Ja ķermeņa kopšanas jomā dabīgā kosmētika manā vannas istabā dominē, tad pret sejas krēmiem un serumiem es vēl nesen izturējos rezervēti. Mani bieži vien neapmierināja tekstūras, redzams rezultāts un efektivitāte. Madara Time Miracle sērija jau pagājušajā gadā mani patīkami pārsteidza. Acīmredzot ne man vienīgajai patīk šie produkti, jo pavisam nesen Madara papildināja šo anti age līniju ar serumu Madara Time Miracle Serum.

madara_time_miracle_serum

Jaunā produkta prezentācijā bija iespēja uzzināt par pētījumiem, kas ļāva Madara ražotājiem kopā ar Latvijas zinātniekiem pārliecināties, ka seruma sastāvdaļas būs efektīvas. Pie tam testa grupai, kas lietoja serumu, tika fiksēts ādas stāvoklis pirms un pēc lietošanas, lai saprastu ne tikai lietotāju subjektīvās sajūtas, bet arī reālas izmaiņas, kuras parāda objektīvi un bezkaislīgi aparāti.

Bet par pašu serumu. Sastāvā, kā jau visai šai sērijai, ūdens ir aizvietots ar bērzu sulu. Augu komplekss, kam jānodrošina pretnovecošanās efekts, sastāv no raskrēsliņa, kosas, mellenēm, madaras, sarkanā āboliņa, miežu asniem un smiltsērkšķa.

Šis ir mans mīļākais Madara produkts. Man patīk viss – iepakojums, smarža, tekstūra, efekts. Iepakojums ir no matēta, zaļa stikla, korķītis ciešs, nekur nepazudīs, dozators ļauj produktu paņemt vajadzīgajā daudzumā. Tekstūra ļoti viegla un ātri iesūcas ādā līdz pakāpei, ka nekādas seruma pēdas nav redzams, paliek tikai samtainas ādas efekts. Pēc seruma lietošanas ir neliels acumirklīgs liftinga efekts un svaigāks izskats. Augu aromāts, bet šoreiz ar ļoti nelielu izsmalcinātības piedevu – es nezinu, kas ir pielikts klāt, bet smaržo mazliet savādāk nekā sērijas krēmi. Noteikti ar šo serumu vien būs par maz pilnvērtīgai ādas mitrināšanai un aizsardzībai, to jālieto kopā ar krēmu. Pie tam šis serums neaizsprosto poras, kas, vismaz man, ir bieža parādība tieši lietojot kosmētiku ar dabīgu sastāvu.

Par to, vai serums tiešām ļaus jums nomest desmit dzīves gadu pēdas no sejas, es atturēšos spriest. Bet lietošanā šis produkts  ir ļoti patīkams, man patika sejas svaigais tonis un liftinga efekts.

Sastāvs interesentiem:

madara_time_miracle_serum_inci

Tā kā Madaras veikalos pārdevējas neskopojas ar testeriem, noteikti rekomendēju pamēģināt gan šo serumu, gan sērijas pārējos produktus, it īpaši nakts krēmu.

Skaistumlapas atsauksme par serumu šeit.

5 thoughts on “Madara Time Miracle Serum – atsauksme

  1. Es nenoturējos, un šodien pie manis atbrauca šis serums un DD krēms (paldies Tev un skaistumlapai) 😀 Pagaidām, varu teikt tikai to, ka seruma pudelīte izskatās ļoti gaumīgi un dārgi 😛

Komentēt

Veidojiet bezmaksas vietni vai emuāru vietnē WordPress.com.